Српски|Shqip|

TRANSPARENCA

UNOPS

Evropski Progres

Vaksine Covid19

Search

Komentime

  Emaili Zyrtar

  Postimet e Fundit

  Qytetarë të nderuar,

  Është privilegj të jem në shërbimin tuaj.
  Së bashku do t'i arrijmë qellimet tona!

  Lajme Të gjitha kategoritë

  Konkurs publikLajme

  Ranglista e re e azhuruar e subjekteve ekonomike për energji efektive

  Komisioni për energji efektive më datë 09.11.2023 shpallë ranglistën e re të azhuruar të subjekteve ekonomike për energji efektive....

  09/11/2023

  Read More

  Konkurs publikLajme

  KONKURS për ndarjen e bursave për nxënësit e shkollave të mesme në territorin e komunës së Bujanocit për periudhën e vitit shkollor 2023/2024

  Në bazë të Vendimit mbi rishikimin e buxhetit të komunës së Bujanocit për vitin 2023 nr. 401-23/2023 të dates 18.09.203, dhe...

  08/11/2023

  Read More

  Lajme

  Konvokohet seanca e nëntëmbëdhjetë e Këshillit Komunal me datë 08.11.2023

  Konvokohet seanca e nëntëmbëdhjetë e Këshillit Komunal me datë 08.11.2023 (e mërkurë). Seanca do të mbahet në sallën e KK të...

  07/11/2023

  Read More

  Lajme

  Njoftim – Administrata Komunale

  Njoftohen qytetarët e komunës së Bujanocit se Administrata komunale Bujanoc ua paraqet qytetarëve një pjesë të listës zgjedhore...

  07/11/2023

  Read More

  Konkurs publikLajme

  Ranglista e subjekteve ekonomike për energji efektive (e azhuruar)

  Në bazë të nenit 9 dhe 10 të Rregullores rreth bashkëfinancimit të masave të rehabilimit energjetik shtëpive familjare dhe...

  07/11/2023

  Read More

  Konkurs publikLajme

  KONKURS PUBLIK për plotësimin e vendeve të punës në Administratën komunale të komunës së Bujanocit

  Në bazë të nenit 4 par.8. dhe 94.të . Ligjit mbi të punësuarit në krahinat autonome dhe njësitë e vetëadministrimit lokal...

  06/11/2023

  Read More

  Më shumë Lajme

  Konkurse Publike Optional Subtitle

  KonkursKonkurs publikLajme

  LISTA PRELIMINARE E KANDIDATËVE PËR REGJISTRUES TË CILËT FTOHEN NË TRAJNIM

  Enti republikan i statistikës ka shpallë Listën preliminare të kandidatëve për regjistrues, të cilët ftohen në trajnim. Listën...

  01/09/2023

  Read More

  KonkursLajme

  Rang lista preliminare të shfrytëzuesve për bashkëfinancimin e instalimit të paneleve diellore për prodhimin e energjisë elektrike në shtëpitë familjare

  Në bazë të Nenit 26 dhe 27 të Rregullorës mbi bashkëfinansimin e masave të rehabilitimit energjetikë, të shtëpive familjare dhe...

  29/08/2023

  Read More

  KonkursLajme

  AKTVENDIM mbi formimin e Komisionit të konkursit për zbatimin e konkursit publik për plotësimin e vendit të punës së shërbyesit nëpërmjet konkursit publik në Administratën komunale të Bujanocit

  Në bazë të neni 4.par.8.dhe 101.par.1.dhe 2. Ligjit mbi të punësuarit në krahinat autonome dhe njësitë e vetëadministrimit lokal...

  03/08/2023

  Read More

  BujqësiKonkurs

  KONKURS PËR NDARJEN E MJETEVE STIMULUESE NGA PROGRAMI MBËSHTETËS PËR REALIZIMIN E POLITIKAVE BUJQËSORE DHE POLITIKËS SË ZHVILLIMIT RURAL TË KOMUNËS SË BUJANOCIT PËR VITIN 2023

  KONKURS PËR NDARJEN E MJETEVE STIMULUESE NGA PROGRAMI MBËSHTETËS PËR REALIZIMIN E POLITIKAVE BUJQËSORE DHE POLITIKËS SË ZHVILLIMIT...

  26/05/2023

  Read More

  KonkursKonkurs publik

  Konkurs publik / për bashkëfinancimin e projeketeve prodhimin e përmbatjeve mediale në fushën e informimit publik në Komunën e Bujanocit , për vitin 2023

  Konkurs publik / për bashkëfinancimin e projeketeve prodhimin e përmbatjeve mediale në fushën e informimit publik në Komunën e...

  18/05/2023

  Read More

  KonkursLajme

  Aktvendim mbi emërimin e komisionit të konkursit për zhvillimin e konkursit publik për plotësimin e vendit të punës në Administratën komunale të Bujanocit

  Kryeshefi i administratës komunale të Bujanocit ka sjellur Aktvendim mbi emërimin e komisionit të konkursit për zhvillimin e...

  18/02/2022

  Read More

  Më shumë nga Konkurset

     

   

  Enver Ramadani

  Kryetar i Kuvendit

  Kuvendi

  KuvendiLajmeLajme

  Kryetari Enver Ramadani konvokon seancën e DYTË të Asamblesë komunale të Bujanocit për datën 28 korrik

  Republika e Serbisë KUVENDI KOMUNAL BUJANOC Nr:06-23/20 Më:24.07.2020 B u j a n o c Në bazë të nenit 38. të Ligjit mbi...

  27/07/2020

  Read More

  Kuvendi

  KKZ Bujanoc ka shpallur këto lista zgjedhore për zgjedhjet lokale 2020

  1. Демократска Партија – Др Сц Нагип Арифи 2. Александар Вучић – За нашу...

  12/05/2020

  Read More

  KuvendiLajme

  Kryetari Adnan Salihi konvokon seancë e nëntë të Asamblesë komunale të Bujanocit për ditën e hënë – 30 dhjetor

  Republika e Serbisë KUVENDI KOMUNAL BUJANOC Nr:06-36/19 Më:27.12.2019. B u j a n o c Në bazë të nenit 38. të Ligjit mbi...

  29/12/2019

  Read More

  KuvendiLajme

  Kryetari Adnan Salihi konvokon seancën e tetë të Asamblesë komunale të Bujanocit për ditën e hënë – 23 dhjetor, 2019

  Republika e Serbisë KUVENDI KOMUNAL BUJANOC Nr:06-34/19 Më:20.12.2019. B u j a n o c   Në bazë të nenit 38. të Ligjit mbi...

  20/12/2019

  Read More

  KuvendiLajmeLajme

  Kryetari Adnan Salihi konvokon seancën e gjashtë të Asamblesë komunale të Bujanocit për ditën e Hënë, 4 nëntor, 2019

  Republika e Serbisë KUVENDI KOMUNAL BUJANOC Nr:06-26/19 Më:31.10.2019. B u j a n o c Në bazë të nenit 38. të Ligjit mbi...

  01/11/2019

  Read More

  Kuvendi

  Kryetari Adnan Salihi fton seancë e pestë të Asamblesë komunale të Bujanocit për ditën e hënë të 30 shtatorit

  Republika e Serbisë KUVENDI KOMUNAL BUJANOC Nr:06-23/19 Më:26.09.2019. B u j a n o c   Në bazë të nenit 38. të Ligjit mbi...

  27/09/2019

  Read More

  Kuvendi

  Kryetari Adnan Salihi fton seancën e katërtë të Kuvendit komunal të Bujanocit për ditën e hënë – 23 shtator

  Republika e Serbisë KUVENDI KOMUNAL BUJANOC Nr: 06-21 /19 Më:17.09.2019. B u j a n o c   Në bazë të nenit 38. të Ligjit mbi...

  20/09/2019

  Read More

  Kuvendi

  Kryetari Adnan Salihi konvokon seancën e dytë të Kuvendit komunal të Bujanocit për datën 27 maj (e hënë)

  Republika e Serbisë KUVENDI KOMUNAL BUJANOC Nr: 06-13/19 Më:21.05.2019. B u j a n o c Në bazë të nenit 38. të Ligjit mbi...

  26/05/2019

  Read More

  Më shumë nga Kuvendi