Српски|Shqip|

Drejtorati i Inspeksionit

  • Hysen Veseli

    Kryeshef

    I lindur 10.03.1964 në fashtin Nesalcë, Komuna e Bujanocit. Shkollën e mesme e ka përfunduar në Bujanoc.

    Në vitin 2012 ka përfunduar Fakultetin e Edukimit në Gjilan, ndërsa në vitin 2016 ka magjistruar në Universitetin Shtetërorë të Tetovës, në drejtimin e pedagogjisë.
    Nga viti 2002 deri në vitin 2013 ka punuar si arsimtarë i fizikës në Shkollën Fillore „Ali Bektashi“ në Nesalcë. Nga viti 2013 e deri më sot kryen funksionin e Kryeshefit të Drejtoratit për punët e inspekcionit në Komunën e Bujanocit. I martuar dhe është baba i 3 fëmijëve.

Comments are closed.