Српски|Shqip|

Barnatorja

  • Basri Fejzullahu

    Drejtor

    I lindur në fshatin Muhoc, Komuna e Bujanocit. Shkollën fillore e kreu në vendlindje , të mesmen në Roganë të Komunës së Kamenices. Me 1997 u regjistrua në Fakultetin e shkencave matematiko – natyrore, departamenti i kimisë në Prishtinë, në të cilin fakultet diplomoi në janar te vitit 2004, kurse me 2002 u regjistrua në Fakultetin e Mjeksisë, dega Farmacisë, në Prishtinë, në të cilin diplomoi në vitin 2010 dhe mori titullin Magjister i Farmacisë. Në vitin 2007 , si menaxher i shitjes, ka punuar në depo Farma-med në Prishtinë. Nga viti 2011 – 2017 ka punuar si farmacist përgjegjës në barnatore private. Nga viti 2008-2010 ka punuar mësimdhënës në Shkollën fillore “Naim Frashëri” në Bujanoc, ndërsa nga 2010 – 2014 mësimdhënës në Shkollën fillore “Migjeni” në Muhoc. Në Qershor të vitit 2017 është zgjedhur ushtrues i detyrës së drejtorit të Barnatorës së qyteti në Bujanoc.

Comments are closed.