Српски|Shqip|

Kryeshefi i Administratës

 • Fadil Aliti

   

  I lindur në vitin 1964 në fshatin Breznicë – Komuna e Bujanocit. Shkollën fillore dhe të mesme  – drejtimi juridik e ka kryer në Bujanoc. Ka diplomuar në Fakultetin Juridik në Prishtinë dhe ka marrë titullin jurist i diplomuar. Ka të kryer provimin e jurispodencës.

   

  Ka qenë zëvendës Avokat Publik i Komunës Bujanocit në periudhën kohore prej 2007 – 2008 dhe 2012-2016.

  Kryeshef i drejtoratit për urbanizëm, çështje pronsore juridike, komunalo banesore,veprimtari ndërtimore dhe për mbrojtje të mjedisit të Komunës Bujanocit në periudhen prej 2008 – 2012 dhe prej 2016 – 2017.
  Për Kryeshef të Administratës Komunale është caktuar ne vitin 2017, detyrë kjo të cilën vazhdoj ta ushtroj.

 

 

Comments are closed.