Српски|Shqip|

Ekzekutivi

EkzekutiviLajme

Konvokohet seanca e XXI e Këshillit Komunal me datë 30.09.2022

Kryetari i Këshillit Komunal të Bujanocit ka konvokuar seancën e XXI të Këshillit Komunal të Bujanocit me datë 30.09.2022, duke...

29/09/2022

Read More

Ekzekutivi

Konkurs publik / për bashkëfinancimin e projeketeve prodhimin e përmbatjeve mediale në fushën e informimit publik në Komunën e Bujanocit , për vitin 2022

Konkurs publik / për bashkëfinancimin e projeketeve prodhimin e përmbatjeve mediale në fushën e informimit publik në Komunën e...

16/09/2022

Read More

Ekzekutivi

Konkurs Publik – për financimin e programeve vjetore dhe projekteve të organizatave sportive me seli në territorin e Komunës së Bujanocit

Konkurs Publik – për financimin e programeve vjetore dhe projekteve të organizatave sportive me seli në territorin e Komunës së...

13/05/2022

Read More

EkzekutiviLajme

Bashkimi Europian ndanë 3 milionë euro për përkrahjen e biznesit të vogël për blerjen e pajisjeve/makinave dhe prezentimin e shërbimeve

Programi i Bashkimit Evropian (BE) për zhvillim lokal, EU PRO Plus, i cili implementohet në bashkëpunim me Ministrinë e Integrimit...

12/05/2022

Read More

EkzekutiviLajme

PROGRAMI I MASAVE MBËSHTETËSE PËR REALIZIMIN E POLITIKAVE BUJQËSORE DHE POLITIKAVE TË ZHVILLIMIT RURAL NË KOMUNËN E BUJANOCIT PËR VITIN 2022

Në bazë të nenit 13, paragrafi 4 të Ligjit për stimulimet në bujqësi dhe zhvillim rural (“Gazeta Zyrtare e Republikës së...

10/05/2022

Read More

EkzekutiviLajme

Sot mbahet seanca e 11-të e Këshillit komunal

Sot mbahet seanca e 11-të e Këshillit komunal e komunës së Bujanocit. Seanca mbahet në sallën e KK të komunës së Bujanocit në...

09/05/2022

Read More