Српски|Shqip|

Avokati Publik

 • Radomir Ristić

  Avokat publik

  I lindur më 21.05.1954 në Kria Feja, Vranjë. Shkollën e mesme e ka përfunduar në Vranjë. Në vitin 1979 ka përfunduar studimet themelore në Universitetin e Nishit, fakulteti Juridik ndërsa në vitin 1990 ka kryer provimin e jurisprudencës.

  Viteve të 80’ta ka punuar në ndërmarrje dhe institucione të ndryshme. Nga viti 1980 – 1982 në Fondin republican pensional dhe invalidor, e më vonë në ndërmarrje shtetërore.
  Në vitin 1989 është punësuar në Administratën lokale të Komunës së Bujanocit, ndërsa që nga viti 1993 e deri më sot kryen detyrën e Avokatit publik në kuadër të Komunës së Bujanocit.
  Është i martuar dhe ka një fëmijë.

Comments are closed.