Српски|Shqip|

Zv / Kryetari i Komunës

 • Stojanča Arsić

  Zv. Kryetar i Komunës

  I lindur më 20.05.1948, në fshatin Sv. Petka në Bujanoc. Shkollën e mesme e ka kryer në Gjimnazin „Bora Stanković“ në Vranjë ndërsa Fakultetin e Mjekësisë në Shkup. Specializimin për mjekësi fizikale e ka përfunduar në Fakultetin e Mjekësisë në Beograd, ndërsa studimet postdiplomike në sferën e reumatologjisë i ka përfunduar në Fakultetin e Mjekësisë në Zagreb.
  Në Fakultetin e Mjekësisë në Kragujevc ka përfunduar specializimin e ngushtë në sferën e reumatologjisë. Nga viti 1984 – 1995 ka qenë Kryeshef i Entit për preventivë, shërim dhe rehabilitim në Banjën e Bujanocit, ndërsa nga viti 1997 – 2002 ka qenë Kryetar i Komunës së Bujanocit. Në vitin 2004 – 2010 ka kryer funksionin e Kryeshefit të shërbimit konsultativ dhe specialistik në Shtëpinë e Shëndetit në Bujanoc. Ka qenë Zv/kryetar i Kuvendit komunal nga viti 2010 deri në vitin 2012.
  Nga viti 2012 e deri më tash, kryen funksionin e Zv/kryetarit të Komunës së Bujanocit.

  Është autor i 19 punimeve shkencore në sferën e mjekësisë fizikale dhe reumatologjisë dhe autor i një kapitulli në sferën e kardiologjisë në librin për studime postdiplomike.

Comments are closed.