Српски|Shqip|

Konkurs Publik për financimin e programeve vjetore dhe projekteve të shoqatave të qytetarëve me seli në territorin e komunës së Bujanocit

12/04/2024

Komisioni për shoqata të qytetarëve i komunës së Bujanocit në seancën e mbajtur më 11.04.2024 shpallë Konkurs Publik për financimin e programeve vjetore dhe projekteve të shoqatave të qytetarëve me seli në territorin e komunës së Bujanocit për vitin 2024.

Konkurs Publik OJQ 2024

Formulari per aplikim 2024 – 24

Образац-за-предлог-пројекта-Formulari-për-aplikim-për-projektpropozim (1)

Last modified: 15/04/2024

Comments are closed.