Српски|Shqip|

Paralajmërim për pastrimin e rregullt të borës dhe akullit

22/01/2024

Drejtorati për Punët e Inspekcionit – Inspekcioni Komunal paralajmëron pronarët dhe qiramarrësit e apartamenteve dhe ndërtesave të banimit, dhe kompanitë, personat juridik, sipërmarrësit dhe kontraktorët që të pastrojnë rregullisht borën dhe akullin.

Paralajmërim për pastrimin e rregullt të borës dhe akullit

 

Last modified: 22/01/2024

Comments are closed.