Српски|Shqip|

Drejtorati për shërbime publike

 • Driton Rexhepi

  Kryeshef

   

  I lindur në vitin 1984 në Tërnoc. I diplomuar në Fakultetin juridik të Universitetit të Prishtinës, ka magjistruar në po të njëjtin fakultet.

  Ka të dhënë provimin e jurisprudencës.

  Karierën profesionale e ka filluar në Shërbimin e trupit koordinues të Qeverisë së Republikës Sërbisë për Komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë.
  Para radhitjes në vëndin e kryeshefit të Shërbimeve publike prej 2012 deri 2017 ka kryer puntë e sekretarit të NP. Drejtoria për toka ndërtimore, urbanizëm, rrugë dhe cështje banesore të Komunës së Bujanocit.
  Në periudhën 2009-2012, ka kryer puntë e drejtorit të NP. Drejtoria për toka ndërtimore, urbanizëm, rrugë dhe cështje banesore të Komunës së Bujanocit.
  I martuar baba i dy fëmijëve Auloni dhe Tringa.
  Fletë rrjedhshëm gjuhën angleze, dhe komunikon në frengjishte.

Comments are closed.