Српски|Shqip|

Zhvillohet mbledhja e parë e Këshillit Komunal të Bujanocit

06/01/2023

Në seancën e sotme të Këshillit Komunal që filloi në orën 10.00, anëtarët e Këshillit Komunal të komunës së Bujanocit aprovuan kërkesën e Unionit të Bashkive Shqiptare në Rajon për pagesën e anëtarësisë për vitin 2023, sollën konkluzionin për ndarjem e mjeteve financiare për punë të rregullt për partitë politike për vitin 2023, si dhe emëruan komisionin për ndarjen e ndihmës së njëhershme financiare për studentët e studimeve themelore dhe master nga komuna e Bujanocit për vitin akademik 2022/2023.

Last modified: 06/01/2023

Comments are closed.