Српски|Shqip|

LajmeLajme

Kryetari Shaip Kamberi takohet me ‘shfrytëzuesit’ indirek të buxhetit komunal

Kryetari i komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi, i shoqëruar nga kryshefi për financa, Boban Pavlloviq, kanë zhvilluar takim me...

20/11/2017

Read More

Konkurs

KONKURS për projekte dhe programe pune për avansimin e sistemit të mbrojtjes sociale në Komunën e Bujanocit

 Lëndë e shpalljes Komuna e Bujanocit në vitin 2017, me qëllim të avansimit të sistemit të mbrojtjes socviale, i ofron mbështetje...

15/11/2017

Read More

KonkursLajme

KONKURS PUBLIK për plotësimin e vendeve të punës në Administratën komunale të komunës së Bujanocit në Drejtoratin për ekonomi dhe zhvillim ekonomik lokal

Në përputheshmëri me Rregulloren mbi organizimin e brendshëm dhe sistematizimin e vendeve të punës në administratën komunale të...

27/10/2017

Read More

LajmeLajme

U nënshkruan dy kontrata të rëndësishme për Malësinë e Bujanocit

Premtimi i kahmotshëm  për trafostacionin e fshatit Bilinicë, tanimë po bëhet realitet. Sot, kryeshefi i administratës komunale,...

24/10/2017

Read More

Kuvendi

Zëvendëskryetari i Asamblesë Komunale të Bujanocit, Basri Vesili, KONVOKON seancën e gjashtë të Kuvendit Komunal të Bujanocit, më 18.10.2017 (e mërkurë).

Zëvendëskryetari i Asamblesë Komunale të Bujanocit, Basri Vesili, KONVOKON seancën e gjashtë të Kuvendit Komunal të Bujanocit, më...

13/10/2017

Read More

Ekzekutivi

Komuna e Bujanocit ndan gjysmëmilioni dinarë për shkollën fillore “Ali Bektashi” të Nesalcës

Komuna e Bujanocit, ka ndarë gjysmëmilioni dinarë për rregullimin e mësojtoreve dhe nyjeve sanitare për shkollën fillore “Ali...

13/10/2017

Read More

Ekzekutivi

Komuna e Bujanocit ndan gjysmë milioni dinarë për sh.f. “Muharrem Kadriu” në Tërnoc

Komuna e Bujanocit, sot ka ndarë gjysmë milioni dinarë për shkollën fillore “Muharrem Kadriu” të Tërnocit. Administrata...

11/10/2017

Read More

Konkurs

Konkurs publik për plotësimin e vendeve të punës në kohë të pacaktuar.

Konkurs publik për plotësimin e vendeve të punës në kohë të pacaktuar dhe atë : Drejtorati për ekonomi dhe zhvillim ekonomik...

10/10/2017

Read More

Kuvendi

Senaca e Pestë të Kuvendit Komunal të Bujanocit më 05.10.2017 ( e enjte ).

Senaca e Pestë të Kuvendit Komunal të Bujanocit më 05.10.2017 ( e enjte ). Seanca do të mbahet në sallën e Kuvendit komunal të...

02/10/2017

Read More

Ekzekutivi

Reagim i kryetarit të komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi

Nuk mohoj të drejtën e askujt për të krijuar organizata joqeveritare. Nuk mohoj të drejtën e askujt me dhënë kontributin e vet për...

14/09/2017

Read More