Српски|Shqip|

KonkursLajmeLajmeSport

Vendim për financimin e programeve dhe projekteve vjetore të organizatave shoqërore në territorin e Komunës së Bujanocit për vitin 2019-të

11/06/2019

Komisioni për subvencionim dhe vlerësimin e programeve dhe projekteve në lëminë e sportit për vitin 2019 me seli në territorin e Komunës së Bujanocit, ka mbajtur mbledhje më 09.06.2019, në lidhje me Thirrjen publike të datës 05.02.2019, pas shqyrtimit dhe vlerësimit të çdo kërkese, sjell:

VENDIM

Për financimin e programeve dhe projekteve vjetore të organizatave shoqërore në territorin e Komunës së Bujanocit, edhe ate:

VENDIMI SPORT 2019

Last modified: 11/06/2019

Comments are closed.