Српски|Shqip|

Kryetari Kamberi vizitoi lagjën e Romëve në Bujanoc

25/04/2017

Kryetari i Komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi, vizitoi sot lagjën e Romëve në qytetin e Bujanocit për t’i parë nga afër problemet e qytetarëve të kësaj lagje.

Ujërat e zeza, vërshimet e shtëpive nga çdo reshje që ndodhin në këtë lagje dhe kushtet tejet të vështira në të cilët jetojnë këta qytetarë kërkojnë zgjidhje të shpejt.

Komuna e Bujanocit do të angazhohet të krijoj mundësi për të përmirësuar jetën e përditshme të bashkëqytetarëve që jetojnë në këtë pjesë të qytetit tonë.

Last modified: 22/06/2017

Lini një Përgjigje