Српски|Shqip|

Kryetari Kamberi me diasporën në Zvicër

11/05/2017

Për herë të parë në një format si ky, në cilësinë e kryetarit të komunës, Shaip Kamberi, nesër do të takoj qytetarët e komunës së Bujanocit që veprojnë dhe punojnë në Zvicër.

Në takim do të marin pjesë edhe përfaqësuesit e të gjitha Shoqatave që veprojnë atje e të cilat përfaqësohen nga njerzit e komunës tonë.

Takimi do të filloj në orën 15 dhe do të mbahet në Solothurn të Zvicrës.

Institucionalizimi i diasporës, premtim i cili do të realizohet.

Last modified: 22/06/2017

Lini një Përgjigje