Српски|Shqip|

Shtyhet konkursi për bursat e studentëve

21/02/2018

Për shkak të interesimit të madh dhe arsyeve objektive Komisioni I këshillit komunal të Komunës së Bujanocit sjell vendim mbi plotësimin dhe ndryshimin njëherë dhe e vazhdimin e konkursit mbi ndarjen e ndihmës së njëhershme studentave të studimeve themelore dhe master në territorin e Komunës së Bujanocit për vitin akademik 2017/2018. Konkursi shtyhet deri më 27.02.2018.

 

 

 

Bashkangjitur gjeni dokumentin në këtë link

 

 

 

Për info shtes ju lutemi shkruani në : Driton.rexhepi@bujanovac.rs

Last modified: 21/02/2018

Comments are closed.