Српски|Shqip|

Diskutimi publik mbi planifikimin e Buxhetit për vitin 2020 të Komunës së Bujanocit i cili parashihet të jetë mbi 1 miliard dinarë

21/12/2019

Buxheti i Komunës së Bujanocit për vitin 2020, sipas gjitha gjasave do të jetë mbi 1 miliardë dinarë.

30 milion dinarë për bujqësi, 40 milion për praktikën profesionale, 8 milion dinarë për biznesin.

Përkrahje për sportin, OJQ, SHKA-të, mediat.

5 milion për Këshillin Kombëtar Shqiptarë.

10 milion për ujin e pijshëm në Lagjen e Strukarëve, 25 milion për rrugën Muhoc – Zarbincë.

Për qarkoren dhe kanalizimin në Nesalcë, zgjerimin e rrugës Tërnoc – Turi, për projekte në Konçul, Dobrosin, Lluçan, Samolicë, Breznicë, Muhoc, Bilaç.

7 milion për kanalizimin e Osllarës, fushat e sportit në Letovicë e Mal Tërnoc, 13 milion për trotuarët e qytetit.

Për gjithëpërfshirje. Për Bujanocin.

#Buxheti2020

Last modified: 21/12/2019

Comments are closed.