Српски|Shqip|

Njoftim rreth asgjesimit te larvave te mushkonjave ne komunen e Bujanocit

12/08/2020

Ju njoftojmë se më dt 13.08. dhe më 14.08.2020, nëse përmbushen kushtet e nevojshme meteorologjike, kompania “Ekozaštita” d.o.o. nga Beogradi, do të kryejë trajtimin e larvave të mushkonjave në territorin e qytetit të Bujanocit, në periudhën nga ora 09:00 deri në orën 18:00.

Trajtimi do të kryhet me preparate kontrolli të larvave të mushkonjave LARVASTOP PIRIPROX 0.5 ZG. Koordinimi i punës do të kryhet nga udhëheqësi i ekipit profesional operacional të kontraktuesit, në bashkëpunim me shërbimet kompetente të inspekcionit komunal.

Dokument:

EKOZASTITA NAJAVA 13 72 BUJANOVAC TRETMAN 3

Last modified: 12/08/2020

Comments are closed.