Српски|Shqip|

Njoftim i rëndësishëm për qytetarët dhe objektet hotelerike

12/05/2021

Njoftohen qytetarët dhe pronarët e objekteve hoteliere se nga e premta 14.05.2021 orari i punës për objektet hoteliere do të jetë deri në ora 22.00 siç është paraparë me Vendimin e Shtabit të Krizave të Qeverisë së Republikës së Serbisë të sjellur në mbledhjen e datës 06.05.2021.

 

 

Obavestenje – NJoftim

Last modified: 12/05/2021

Comments are closed.