Српски|Shqip|

NJOFTIM PËR PËRFITUESIT NGA KONKURSI I SUBVENCIONIMIT TË BIZNESEVE PËR VITIN 2022

21/09/2022

Ftohen përfituesit për nënshkrimin e kontratës me Komunën e Bujanocit mbi subvencionimin e bizneseve për vitin 2022.

Nënshkrimi i kontrave do të bëhet të enjten në sallën e kuvendit komunal të Bujanocit (22 shtator) me fillim prej orës 10:00h.

Vërejtje: Sipërmarrësit që edhe më tej nuk i kanë sjellë dokumentet e kërkuara (kambialin, regjistrimin e kambialit dhe autorizimin mbi kambialin), luten që ti sjellin nesër para nënshkrimit të kontratave në zyre numër 306, në të kundërten nuk mund ta lidhin kontratën me Komunën e Bujanocit.

Komisioni për subvencione

Last modified: 21/09/2022

Comments are closed.