Српски|Shqip|

Njoftim nga ElektroDistribucioni

13/10/2020

Për shkak të prishjes së kabllit 10 kV që furnizon me energji elektrike përdoruesit në qendër të Bujanocit, jemi të detyruar të zëvendësojmë urgjentisht seksionin e linjës kabllovike 10 kV në gjatësi prej 70 m në qendër të qytetit, në rrugën TS 10 / 0.4, “Beograddska” -TS 10 / 0.4 “Qendra”. Punimet në gërmimin e hendekut dhe vendosjen e kabllit do të kryhen nesër, të Mërkurën, 14 Tetor 2020.

Pas ndërrimit të kabllit, do ta kthejmë terrenin në gjendjen e tij origjinale.

Drejtori i filialës ED Vranje
Goran S. Nikolić, ek.i dipl.

Last modified: 13/10/2020

Comments are closed.