Српски|Shqip|

Njoftim i rëndësishëm për taksitë nga Bujanoci

28/01/2020

Njoftohen taksitë nga Bujanoci, se nga 4 janar të vitit 2020, hyri në fuqi Dekreti për Kushtet dhe mënyrën e kryerjes së prokurimit të subvencionuar të automjeteve të pasagjerëve për qëllim të rinovimit të Flotës së Automjeteve Taksi pasi Transporti Publik hyri në fuqi.

Nga ana tjetër Ministria e Ndërtimit, Transportit dhe Infrastrukturës nxjerr një vendim për aplikimet për subvencionimin e taksive, e njëjta është publikuar në portalin zyrtar të ministrisë, ku duhet të plotësohet formulari për aplikimi, i cili përmban një Njoftim për ushtrimin e së drejtës së një subvencioni, Formularin e Aplikimit, me format e deklaratave të plotësuara nga aplikuesi.

Për më tepër, teksti i dekretit në fjalë u botua.

Obavestenje u vezi sa ostvarivanjem prava na subvenciju-TAXI

Zahtev za subvencionisanu nabavku-Obrazac 1,2,3- TAXI

UREDBA subvencionisanje nabavke putničkih vozila za TAXI prevoz

Last modified: 28/01/2020

Comments are closed.