Српски|Shqip|

Kryetari Kamberi në takim vllazëror me Presidentin Nishani

12/05/2017

Vizita e tij në Bujanoc ishte Historike. Ajo, ndër tjerash, i mundësoi Presidentit të Republikës së Shqipërisë që të njoftohet nga afër me situatën në Luginë të Preshevës dhe të takoj qytetarë të shumtë nga kjo anë.

Edhe sot në Gjilan, me ftesë të kryetarit Haziri, Bujanoci ishte pjesë e Agjendës së vizitës së Presidentit, ndërsa në fjalimin e tij, Presidenti Nishani foli edhe për përkujdesje më të madhe për Shqiptarët e Luginës.

Vizita e bërë në Bujanoc u përmend edhe sot si një vizitë e veçant dhe vërtetë historike.

E tillë u konsiderua edhe nga ne dhe gjithë Lugina e Preshevës, prandaj, faleminderit z. President.

Last modified: 22/06/2017

Lini një Përgjigje