Српски|Shqip|

Konkurs Publik për financimin e programeve vjetore dhe projekteve në fushën e kulturës

25/02/2021

Komisioni për vlerësimin e programeve dhe projekteve në fushën e kulturës i komunës së Bujanocit në seancën e mbajtur më 25.02.2021 shpallë Konkurs Publik për financimin e programeve vjetore dhe projekteve në fushën e kulturës me seli në teritorin e Komunës së Bujanocit për vitin 2021.

Linku:

KULTURA

FLETPARAQITJA 2021

Last modified: 25/02/2021

Comments are closed.