Српски|Shqip|

Informacion: Planifikohet çkyqja e rrjetit elektrik të mërkurën, më 15.09 në Samolicë, Bilaç, Boroc dhe Bratoselce

14/09/2021

Shërbimi për planifikim dhe menaxhim operativ i Elektrodistribucionit të Serbisë njofton qytetarët që përshkak të punimeve në objektet elektroenergjetike, nesër më 15.09.2021 pa rrymë elektrike do të mbesin fshatrat Samolicë, Bilaç, Boroc dhe Bratoselcë në periudhën prej orës 09:00 deri 14:00.

 

Last modified: 14/09/2021

Comments are closed.