Српски|Shqip|

Në konferencën e organizuar nga Organizata “Shpresa”, sot në Bujanoc,

27/06/2016

Në konferencën e organizuar nga Organizata “Shpresa”, sot në Bujanoc, ku ishin mbledhur të rinjët e të gjitha trojeve.

Në mes tjerash, porosia për të rinjët shqiptarë ishte:

“E sotmja e planifikur mirë nënkupton të nesërmen e ndritur. Dhe ju sot po tregoni shembull se si duhet në fakt të funksionojmë edhe ne.

Ajo që ju do të jeni nesër mvaret nga hapsira të cilën po ju krijojm ne sot. Hapsirë kjo që sado e madhe të jetë, nuk guxoni ta konsideroni të mjaftueshme. Sepse ju mundeni dhe meritoni edhe më shumë”.

Last modified: 22/06/2017

Lini një Përgjigje