Српски|Shqip|

Vendimi mbi bashkëfinancimin e programeve dhe projekteve të Shoqatave qytetare me seli në territorin e Komunës së Bujanocit për vitin 2018

09/05/2018

Komisioni për vlerësimin e programeve dhe projekteve për vitin 2018 – Shoqatat qytetare me seli në territorin e Komunës së Bujanocit, ka mbajtur mbledhjen me datë: 27.04.2018, në lidhje me thirrjen publike të shpallur me datë 19.02.2018, dhe solli ketë:

VENDIM

Odluka – Vendimi 2018

Last modified: 09/05/2018

Comments are closed.