Српски|Shqip|

Ranglista përfundimtare e përfituesve nga masa 1. Ndrrimi i dyerve dhe dritareve të jashtme

25/11/2021

Komisioni për zbatimin e masave të rehabilitimit i energjisë të shtëpive dhe apartamenteve familjare në territorin e komunës së Bujanocit ka sjellë Listën përfundimtare të përfituesve nga masa 1. ndrrimin i dyerve dhe dritareve të jashtme.

Lista perfundimtare – te kerkesave te pranuara

Lista perfundimtare – e kerkesave te refuzuara

Last modified: 25/11/2021

Comments are closed.