Српски|Shqip|

Propozim Vendimi për financimin e OJQ-ve

17/06/2021

Komisioni për vlerësimin e programeve dhe projekteve nga sfera e shoqatave qytetare në komunën e Bujanocit ka sjellur propozim vendimin për financimin e programeve dhe projekteve vjetore për organizatat shoqërore për vitin 2021.

Predlog Odluka – Propozim Vendimi – NVO – OJQ

Last modified: 17/06/2021

Comments are closed.