Српски|Shqip|

Lista e nxënësve të shkollave të mesme të Komunës së Bujanocit që kanë marrë ndihmë të njëhershme financiare për shpenzimet e rrugës për shtator, tetor, nëntor dhe dhjetor

08/12/2022

Lista e nxënësve të shkollave të mesme të Komunës së Bujanocit që kanë marrë ndihmë të njëhershme financiare për shpenzimet
e rrugës për shtator, tetor, nëntor dhe dhjetor.

Shpenzimet e rruges 22 

Last modified: 08/12/2022

Comments are closed.