Српски|Shqip|

Lista e nxënësve të shkollave të mesme nga territori i komunës së Bujanocit të cilët kanë fituar ndihmë të njëhershme financiare për shpenzimet e udhëtimit për muajt prill, maj dhe qershor 2022

09/06/2022

Lista e nxënësve të shkollave të mesme nga territori i komunës së Bujanocit të cilët kanë fituar ndihmë të njëhershme financiare për shpenzimet e udhëtimit për muajt prill, maj dhe qershor 2022.

Redni broj

Last modified: 09/06/2022

Comments are closed.