Српски|Shqip|

Kryetari Kamberi takim me përfaqësuesit e Agjensionit turk për zhvillim

28/08/2017

Kryetari i Komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi, realizoi sot një takim pune me Koordinatorin e Agjencionit turk për zhvillim (TIKA), Mehmet Bayrak.

Përfaqësuesit të TIKA-së me këtë rast iu dorëzuan disa projekte konkrete në sferën e bujqësisë dhe infrastrukturës.

Takimi i sotëm është vazhdimësi e përpjekjeve që po bënë Komuna e Bujanocit për të rikthyer investimet e TIKA-së në Bujanoc.

Last modified: 28/08/2017

Lini një Përgjigje