Српски|Shqip|

Konkurs publik për financimin e programeve vjetore dhe projekteve të organizatave sportive

08/06/2023

Komisioni për financimin e programeve vjetore dhe projekteve të organizatave sportive me seli në teritorin e komunës së Bujanocit në seancën e mbajtur më 07.06.2023 shpallë Konkurs publik për financimin e programeve vjetore dhe projekteve të organizatave sportive në teritorin e komunës së Bujanocit.

Konkurs za sport – Konkursi per sport

formulari per sport

Last modified: 08/06/2023

Comments are closed.