Српски|Shqip|

Konkurs për ndarjen e ndihmës së njëhershme financiare për studentët e Komunës së Bujanocit, në studime themelore dhe master, për vitin akademik 2018/19

04/01/2019

Komisioni i Këshillit komunal të Komunës së Bujanocit, shpall:

Konkurs për ndarjen e ndihmës së njëhershme financiare për studentët e Komunës së Bujanocit, në studime themelore dhe master, për vitin akademik 2018/19

Ndihma e njëhershme financiare iu ndahet studentëve me vendbanim në territorin e Komunës së Bujanocit.

KONKURS – КОНКУРС

Last modified: 04/01/2019

Comments are closed.