Српски|Shqip|

KONKURS PËR NDARJEN E МЈЕТEVE PËR BURSAT E STUDENTËVE

22/03/2024

Në bazë të  Vendimit të Shërbimit të Trupit koordinues  të Qeverisë së Republikës së Serbisë për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë nr. 100-670-00-00-00002/2024-01 të dates  20.03.2024, Vendimit për ndarjen e mjeteve për bursa studentore numër: 02-52/22-03 të datës 25.03.2022, dhe Аktvendimit për formimin e komisionit për shpalljen e konkursit për ndarjen e bursave studentore nr. 400-134/2024, të datës 21.03.2024, Komisioni i Konkursit i Komunës së Bujanocit shpall KONKURS PËR NDARJEN E МЈЕТEVE PËR BURSAT E STUDENTËVE.

Konkursi për ndarjen e mjeteve për bursat studentore

Last modified: 22/03/2024

Comments are closed.