Српски|Shqip|

Enti republikan për statistikë ka shpallur rezultatet nga Thirrja Publike  PËR APLIKIMIN E KANDIDATËVE PËR REGJISTRUES

10/08/2022

Enti republikan për statistikë ka shpallur rezultatet nga Thirrja Publike  PËR APLIKIMIN E KANDIDATËVE PËR REGJISTRUES për  REGJISTRIMIN E POPULLËSISË, AMVISËRIVE DHE BANESAVE PËR VITIN 2022, më datën 10.08.2022 në ora 16:00.

Rang lista popisivaca

dokumentacija_za-angazovanje-popisivacan

Linku i ranglistës:

https://pod2.stat.gov.rs/prijavaok/rangliste/indexr4#page-6

 

 

Last modified: 10/08/2022

Comments are closed.