Српски|Shqip|

EDS – Çkyqja e planifikuar e rrymës për nesër më datë 27.11.2020

26/11/2020

Për shkak të punimeve në objektet e energjisë, nesër, e Premte më 27 Nëntor, të gjitha fshatrat Kërshevica-Klenike-Sejace-Spançevc- Manastri Prohor Pçinjski do të mbeten pa energji elektrike në periudhën nga 13.00 në 15.00, njofton Shërbimi i Planifikimit dhe Menaxhimit Operacional të DEES.

Last modified: 26/11/2020

Comments are closed.