Српски|Shqip|

KonkursLajme

KONKURS PËR NDARJEN E МЈЕТEVE PËR BURSAT E STUDENTËVE

Në bazë të  Vendimit të Shërbimit të Trupit koordinues  të Qeverisë së Republikës së Serbisë për Preshevë, Bujanoc dhe...

22/03/2024

Read More

KonkursLajme

RANGLISTA PRELIMINARE E STUDENTËVE TË CILËT KANË PLOTËSUAR KUSHTET PËR NDARJEN E NDIHMËS SË NJËHERSHME FINANCIARE PËR VITIN AKADEMIK 2023/2024

Komisioni për ndarjen e ndihmës së njëhershme financiare për studentë ka shpallur ranglistën preliminare të studentëve të cilët...

22/03/2024

Read More

Konkurs publikLajme

Konkurs për bashkëfinancimin e projekteve për prodhimin e përmbajtjeve mediale në sferën e informimit publik në vitin 2024

Këshilli Komunal i komunës së Bujanocit, në seancën e mbajtur më 29.02.2024 shpallë Konkurs për bashkëfinancimin e projekteve...

29/02/2024

Read More

Lajme

Konvokohet seanca e tretë e Këshillit Komunal më datë 29.02.2024

Konvokohet seanca e tretë e Këshillit Komunal më datë 29.02.2024 që do të fillojë prej orës 09:00 me këtë rend dite: keshilli...

29/02/2024

Read More

Lajme

Konvokohet seanca e parë e Kuvendit Komunal më datë 12.02.2024

Kryetari i Kuvendit Komunal të Bujanocit ka konvkuar seancën e parë të Kuvendit Komunal të Bujanocit më datë 12.02.2024 (e hënë)....

09/02/2024

Read More

EkzekutiviLajme

Konvokohet seanca e Këshillit Komunal me datë 09.02.2024

Kryetari i Komunës së Bujanocit konvokon seancën e dytë të Këshillit Komunal më datë 09.02.2024. Senca fillon në ora 09.00. Rendi...

09/02/2024

Read More

Konkurs publikLajme

Vendimi për ndarjen e mjeteve me qëllim të realizimit të masave të politikës aktive të punësimit përmes shpalljes së Thirrjes Publike për realizimin e programit të praktikës profesionale në vitin 2023/2024

Këshilli për Punësim i Komunës së Bujanocit më 07.02.2024 bie Vendim për ndarjen e mjeteve me qëllim të realizimit të masave të...

07/02/2024

Read More

Konkurs publikLajme

KONKURS për ndarjen e ndihmës së njëhershme financiare për studentët e komunës së Bujanocit, në studimet themelore dhe master, për vitin akademik 2023/2024

Në bazë të Rregullores mbi ndarjen e ndihmës së njëhershme financiare për studentët e komunës së Bujanocit numër 400-54/19-03 ...

01/02/2024

Read More

EkzekutiviLajme

Paralajmërim për pastrimin e rregullt të borës dhe akullit

Drejtorati për Punët e Inspekcionit – Inspekcioni Komunal paralajmëron pronarët dhe qiramarrësit e apartamenteve dhe ndërtesave...

22/01/2024

Read More

Lajme

Konvokohet seanca e parë e Këshillit Komunal për vitin 2024

Konvokohet seanca e parë e Këshillit Komunal për vitin 2024, ditë e hënë. Seanca do të mbahet në sallën e KK të komunës së...

22/01/2024

Read More