Српски|Shqip|

9 milionë dinarë për biznesin e vogël dhe të mesëm në Bujanoc

11/05/2017

Komisioni për ndarjen e mjeteve stimuluese për zhvillimin e ndërmarrësisë lokale në Komunën e Buajnocit, ka shpallur konkurs publike për ndarjen e mjeteve të Mbështetjes së zhvillimit të qëndrueshëm lokal përmes zvogëlimit të papunësisë dhe fuqizimit ekonomik në vitin 2017 në Komunën e Bujanocit

Janë 9 milionë dinarë të siguara nga buxheti komunal për ketë segment të zhvillimit ekonimik për ndërmarrjet që ushtrojnë veprimtaritë e tyre në territorin e komunës së Bujanocit.

Ketë vit, kjo linjë buxhetore ëshë shumëfishuar, me që vitin e kaluar ka qenë rreth 1.3 milionë dinarë dhe i është ndar vetëm një kompanie nga Bujanoci.

Konkursi do të jetë i hapur për 20 ditë, nga dita e publikimit dhe kushtet e konkurimit mund t’i gjeni në dokumentet më poshtë.

Last modified: 22/06/2017

Lini një Përgjigje