Српски|Shqip|

Konkurs Publik për financimin e programeve dhe projekteve vjetore të shoqatave të qytetarëve

15/03/2022

Komisioni për vlerësimin e programeve dhe projekteve nga sfera e shoqatave të qytetarëve në komunën e Bujanocit për vitin 2022 ka shpallur Konkursin Publik për financimin e programeve dhe projekteve vjetore të shoqatave të qytetarëve me seli në territorin e komunës së Bujanocit.

Në linkun më poshtë mund të gjeni Thirrjen Publike, Fletëparaqitjen dhe Të dhënat e organizatës e cila aplikon me projekt propozim:

Javni konkurs za nevladine

Formulari per aplikim 2022 (1)

Образац-за-предлог-пројекта-Formulari-për-aplikim-për-projektpropozim (1)

Last modified: 15/03/2022

Comments are closed.