Српски|Shqip|

KONKURS PËR NDARJEN E МЈЕТEVE PËR BURSAT E STUDENTËVE

22/03/2023

Në bazë të Vendimit të Shërbimit të Trupit koordinues të Qeverisë së Republikës së Serbisë për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë 100 nr. 670-00-00001/2023-01 të dates 21.03.2023, Vendimit për ndarjen e mjeteve për bursa studentore numër: 02-52 / 22-03 të datës 25.03.202, dhe Аktvendimit për formimin e komisionit për shpalljen e konkursit për ndarjen e bursave studentore nr.02-53/22-03, të datës 25.03.2022, Komisioni i Konkursit i Komunës së Bujanocit shpall KONKURS PËR NDARJEN E МЈЕТEVE PËR BURSAT E STUDENTËVE.

konkurs za stipendije – konkursi per bursa

Last modified: 22/03/2023

Comments are closed.