Српски|Shqip|

Takim i frytshëm me kryetarin e komunës së Kamenicës, Begzad Sinani

24/06/2016

Takim i frytshëm me kryetarin e komunës së Kamenicës, Begzad Sinani, me qëllim të ndërtimit të bashkëpunimit ndërkomunal.

Shkëmbimi i përvojave tona, koordinimi i aktiviteteve si dhe krijimi i mundësisë për realizimin e projekteve ndërkomunale dhe regjionale, interes i përbashkët i të dy komunave.

Në zyrën e kryetarit Sinani u realizua edhe një takim me Myftiun e Bashkësisë Islame të Kosovës, Naim Tërnava.

Last modified: 22/04/2017

Leave a Reply