Српски|Shqip|

Search

Kоментари

  Службени мејљови

  Postimet e Fundit

  Evropski Progres

  Këshilli i Europës

  Mundësuar nga Këshilli i Europes

  Поштовани грађани,

  Привилегија је бити Вам на услузи.
  Заједно ћемо постићи наше циљеве!

  Bести Kонкурси

  EkzekutiviKonkursLajmeLajme

  AnulohetT Thirja Publike për pjesëmarrje në konkurs për bashkëfinancimin e projekteve në realizimin e interesit publik në fushën e informimit publik në territorin e komunës së Bujanocit, për vitin 2020

  Në bazë të nenit 20. të Ligjit mbi informimin publik dhe mediave (“G. zyrtare e RS”, nr. 83/14, 58/2015 dhe 12/2016-interpretimi...

  01/07/2020

  Read More

  KonkursLajmeLajme

  Vendimi i Komisionit për vlerësimin e programeve dhe projekteve për vitin 2020, për Shoqatat qytetare me seli ne territorin e Komunës së Bujanocit

  Komisioni për vlerësimin e programeve dhe projekteve për vitin 2020 – Shoqatat e qytetareve me seli ne teritorin e Komunes së...

  11/06/2020

  Read More

  OJQБестиконкурси

  Odluka komisije za vrednovanje programa i projekata za 2020.godinu – Udruženje građana, sa sedištem na teritoriji opštine Bujanovac

  Komisija za vrednovanje programa i projekata za 2020 – Udruženje građana, sa sedištem na teritoriji opštine Bujanovac, održala...

  11/06/2020

  Read More

  AdministrataLajmeБести

  ИЗБОРНА ЛИСТА БР. 9 – LISTA ZGJEDHORE NR.9

  Кандидати на Изборној листи су – Kandidatët në Listë zgjedhore janë: 9.ДЕМОКРАТСКА УНИЈА...

  06/06/2020

  Read More

  Bести Од свих категорија

  OJQБестиконкурси

  Odluka komisije za vrednovanje programa i projekata za 2020.godinu – Udruženje građana, sa sedištem na teritoriji opštine Bujanovac

  Komisija za vrednovanje programa i projekata za 2020 – Udruženje građana, sa sedištem na teritoriji opštine Bujanovac, održala...

  11/06/2020

  Read More

  AdministrataLajmeБести

  ИЗБОРНА ЛИСТА БР. 9 – LISTA ZGJEDHORE NR.9

  Кандидати на Изборној листи су – Kandidatët në Listë zgjedhore janë: 9.ДЕМОКРАТСКА УНИЈА...

  06/06/2020

  Read More

  Више вести

  Вести

  AdministrataAdministrataLajmeБестиконкурси

  OJQБестиконкурси

  Odluka komisije za vrednovanje programa i projekata za 2020.godinu – Udruženje građana, sa sedištem na teritoriji opštine Bujanovac

  Komisija za vrednovanje programa i projekata za 2020 – Udruženje građana, sa sedištem na teritoriji opštine Bujanovac, održala...

  11/06/2020

  Read More

  AdministrataLajmeБести

  ИЗБОРНА ЛИСТА БР. 9 – LISTA ZGJEDHORE NR.9

  Кандидати на Изборној листи су – Kandidatët në Listë zgjedhore janë: 9.ДЕМОКРАТСКА УНИЈА...

  06/06/2020

  Read More

  AdministrataLajmeБести

  РЕШЕЊЕ – AKTVENDIM

  На основу члана 24 ст.1. Закона о локалним изборима („Службени гласник РС”,...

  04/06/2020

  Read More

  AdministrataLajmeБестиконкурси

  Konkurs za subvencionisanje lokalnih preduzeća od strane Opštine Bujanovac, čija je delatnost zabranjena odlukom Vlade Srbije za vreme vanrednog stanja

  Komisija za dodelu subvencija za poljoprivredu i preduzetništvo iz donacije Vlade Kosova, objavljuje: K O N K U R S Pozivaju se lokalna...

  28/05/2020

  Read More

  AdministrataLajmeБести

  ИЗБОРНА ЛИСТА БР. 8 – LISTA ZGJEDHORE NR.8

  Кандидати на Изборној листи су – Kandidatët në Listë zgjedhore janë: 8.ПОКРЕТ ЗА...

  25/05/2020

  Read More

  AdministrataLajmeБести

  РЕШЕЊЕ – AKTVENDIM

  На основу члана 24 ст.1. Закона о локалним изборима („Службени гласник РС”,...

  25/05/2020

  Read More

  AdministrataLajmeБестиконкурси

  Obaveštenje za poljoprivrednike opštine Bujanovac

  Pozivaju se svi poljoprivrednici koji su se prijavili na konkursu za dodelu subvencija da sutra, petak učestvuju na ceremoniji...

  21/05/2020

  Read More

  Search

  Kоментари

   Службени мејљови

   Postimet e Fundit

   Evropski Progres

   Këshilli i Europës

   Mundësuar nga Këshilli i Europes