Српски|Shqip|

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës Safet Gërxhaliu dhe ai i Sërbisë Marko Çadezh, qëndruan për një takim pune në Bujanoc.

24/06/2016

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës Safet Gërxhaliu dhe ai i Sërbisë Marko Çadezh, qëndruan për një takim pune në Bujanoc.

Mundësitë të cilët po krijohen me bashkëpunimin e këtyre dy Odave ekonomike, japin shpresë për ndërmarrjet e Bujanocit dhe Preshevës që në të ardhmen të zgjerohet fushëveprimi i tyre dhe të krijohen tregje të reja për veprim.

Është dakorduar që bashkarisht të punohet në promovimin e biznesit dhe produkteve tona si në Kosovë ashtu edhe në brendësi të Sërbisë.

Odat Ekonomike të të dy vendeve shprehën gatishmëri për bashkëpunim dhe avancim të biznesit tonë lokal, ndërsa institucionet lokale në Bujanoc dhe Preshevë ofrojnë mbështetje të parezervë.

Last modified: 22/04/2017

Leave a Reply