Српски|Shqip|

Raporto Korrupsionin

Procedura e Raportimit të Korrupsionit

Nëse keni ndonjë rast ose dyshim për korrupsion se ndonjë Institucion/Puntorë është përfshirë në korrupcion apo ndonjë vepër penale ju lutemi lajmëroni menjëhere në formën më poshtë, Ne do të kryejm një hetim të pavaru bazuar në raportin tuaj dhe do të sigurojm që veprimet kriminale apo përfshirjet në korrupsion të parandalohen dhe të mirren procedurat e më tutjeshme për autorët e veprave.

MBANI MEND: Gjatë raportimit, systemi do t’i ruaj të dhënat tuaja për përdorim të brendshëm, pra IP e kompjuterit dhe të dhëna tjera që sigurojn parandalimin e raportimeve të rrejshme.

Comments are closed.