Српски|Shqip|

Сазива се десета седница Општинског Већа за 24.12.2020 год.

23/12/2020

Сазива се десета седница Општинског већа општине Бујановац за 24.12.2020 год од 09.00 часова.
Предлаже се следећи дневни ред:

opstinsko vece 24.12.2020

Last modified: 23/12/2020

Comments are closed.