Српски|Shqip|

Sekretari Kuvendit

  • Selami Mustafa

    Sekretar i Kuvendit

    Selami Mustafa, i lindur më 03.07.1984 në Bujanoc,  Pas mbarimit të arsimit të mesëm pranë shkollës së mesme ,,25 Maji,, në Preshevë, (2000/04) regjistrohet në Fakultetin Juridik pranë Universitetin Shtetëror të Tetovës dhe më vitin 2008 fiton gradën akademike ,,Jurist i diplomuar”.
    Pjesëmarrës i shumë seminareve të ndryshme, qofshin ato juridike apo politike, aktivist i të drejtve të njeriut dhe të pakicave. Nga Maji i vitit 2011, fillon punën Administratën Komunale në Bujanoc, ku punoi deri më vitin 2013, më pas që nga viti 2013 -2015 u angazhua në Zyrën e Avokatisë në Bujanoc. Ndërsa nga viti 2015 për rreth 6 muaj mbaroi Praktikën profesionale në Ministrinë e Arsimit, Teknologjisë dhe Shkencave në Beograd.
    Nga maji i vitit 2016 është zgjedhur Sekretar i Kuvendit Komunal të Komunës së Bujanocit, funksion të cilin e ushtron edhe më tutje. Në mënyrë aktive zotëron gjuhën shqipe dhe atë serbe kurse gjuhën angleze mesatarisht.

Comments are closed.