Српски|Shqip|

Ndalohet ndezja e zjarreve në ambiente të hapura

26/07/2021

Shtabi për situata të jashtëzakonshme i komunës së Bujanocit njofton se ndalohet rreptësisht ndezja e zjarreve në ambiente të hapura ( ndezja e barit të thatë dhe shkurreve në afërsi të sipërfaqeve të pyllëzuara) me qëllim të mbrojtjes parandaluese nga zjarret.

Për më shumë informacione, klikoni në dokumentet e mëposhtme:

Last modified: 26/07/2021

Comments are closed.