Српски|Shqip|

Me rastin e ditës ndërkombëtare të Romëve, në takim me delegacionin e përfaqësuesëve politik të Romëve në komunën e Bujanocit.

25/04/2017

Me rastin e ditës ndërkombëtare të Romëve, në takim me delegacionin e përfaqësuesëve politik të Romëve në komunën e Bujanocit.

Për motivimin drejt vazhdimit të shkollimit të tyre, nga buxheti i komunës së Bujanocit të ndarë për Dekadën e Romëve, 53 nxënës të shkollës së mesme u shpërblyen me dhurata simbolike.

13 nxënës të shkëlqyeshëm dhe shumë të mirë u shpërblyen me 5.000 dinarë ndërsa të tjerët me nga 3.000 dinarë.

Problemet e Romëve në Bujanoc duhet të zgjidhen nëpërmjet përfaqësuesëve të tyre politik duke i siguruar edhe popullsisë Rome një shansë të barabart për një të ardhme më të mirë

Last modified: 22/06/2017

Lini një Përgjigje