Српски|Shqip|

Thirrje për debat publike mbi Propozim Vendimin për buxhetin e komunës së Bujanocit për vitin 2019.

17/12/2018

Në përputhje me nenin 40 paragrafi 1 të Ligjit mbi ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit mbi vetëqeverisjen lokale, Drejtorati për buxhet dhe financa i komunës së Bujanocit, të enjëtn më 20.12.2018 në ndërtesën e Fakultetit Ekonomik me fillim nga ora 14:00, organizon debat public për Buxhetin e komunës së Bujanocit për vitin 2019-të. Lidhur me këtë, Ju ftojmë që me pjesëmarrjen dhe me sugjerimet e juaja të merrni pjesë në përgatitjen e këtij dokumenti strategjik shumë të rëndësishëm për funksionimin e komunës.

ПОЗИВ – FTESË

Last modified: 17/12/2018

Comments are closed.